Cum comand

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa va inregistrati, folosind o adresa de e-mail valida.

Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi. Pentru a trimite comanda faceti click pe "Comanda".

Va rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completati atat datele dumneavoastra de contact cat si adresa de livrare in sectiunea contul meu.

 

Comanda fara inregistrare:

Produsele pot fi comandate si fara inregistrare dar cu obligativitatea completarii tuturor campurilor necesare onorarii comenzii. Un operator va va contacta (telefonic sau prin e-mail) in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii si stabilirea unor eventuale date suplimentare.

  • Ridicare de la sediu. Operatorul va va informa asupra stadiului in care se afla comanda dvs si momentul din care aceasta va fi disponibila pentru livrare, precum si intervalul orar in care se poate face aceasta. Daca doriti achitarea prin ordin de plata va fi necesar sa solicitati emiterea unei facturi proforme iar la ridicarea produselor va trebui sa aveti asupra dvs. confirmarea platii sau sa existe deja in contul nostru.
  • Livrarea prin curier - In acest caz va fi necesara interventia unui operator pentru a face programarile pentru livrare. In cazul in care comanda nu se achita ramburs, va fi necesara achitarea contravalorii comenzii inainte de livrare. Costurile de transport se adauga la valoarea totala a produselor comandate si depind de locatia la care se face livrarea, conform tarifelor Fan Curier.
 

Comanda la sediu:

Comenzile la sediul nostru se pot plasa oricand in timpul programului de lucru.