Aer Conditionat Skyworth

Tehnologia Skyworth și fiabilitate.
Produsele noastre incorporeaza tehnologii de ultima generatie. Controlul avansat al ventilatorului impreuna cu functia i-Feel reduc semnificativ zgomotul din incapere. Generatoarele de ioni si filtrele IFB curata aerul. Conexiunea WiFi usureaza controlul aparatului prin intermetiul unei interfete inteligente. Unitățile sunt echipate cu compresoare japoneze si sisteme ce permit operarea în cele mai grele condiții, cum ar fi functionarea la temperaturi exterioare de -15 grade Celsius atât pentru răcire cât și pentru încălzire.
 Compresoarele DC Inverter.
Aparatele Skyworth folosesc compresoare japoneze de tip DC Inverter, cu scopul de a îmbunătăți performanța și de a reduce consumul de energie.
Specificațiile includ un magnet permanent si un compresor DC Inverter rezistent si de calitate.
Carduri electronice de calitate pentru controlul compresorului.
Carduri electronice folosite de Skyworth sunt produse de lideri in domeniu( de exemplu Nichion) folosind cele mai avansate tehnologii. Microcontrolerele sunt programate folosind un software nou numit Wave Sinus 180-degree, oferind astfel o gamă mult mai largă frecvenței de funcționare, o compresie mai lină si un nivel de zgomot redus impreuna cu o eficiență energetică mai mare.
Ventilatoarele ALL DC Inverter.
 Aparatele de aer condiționat Skyworth DC Inverter sunt echipate cu cele mai bune tehnologii Brushless (BLDC) Inverter, ce contribuie la eficiența generala a sistemului. Motoarele DC Inverter au un consum redus de energie și un nivel minim de zgomot printr-un control mai atent al RPM-ului, oferind rezultate mai bune.
Seriile Premium au încorporate, atât în unitatea interioară cât și în cea exterioară, motoarele BLDC (Tehnologia ALL DC Inverter), cu eficienta energetica sporita, care permit economii semnificative de energie electrica.
Motorul “Stepless DC” al unității interioare.
Aparatele de aer condiționat Skyworth DC Inverter sunt echipate cu o tehnologie pantentata la nivel mondial – Ventilator. Tehnologia unică permite utilizatorilor să selecteze 99 trepte de viteză pentru ventilatorul unității interioare. Selectia se efectueaza procentual, intre 1% si 99%.
KIT-ul Low Ambient.
 Combinatia de avantaje ale compresoarelor japoneze: capacitate dovedita de racire sau de incalzire in cele mai dificile conditii, kit tehnologic special LOW de incalzire disponibil în serii selectate(cum ar fi Delfin Premium), asigura funcționarea optimă a functiei de incalzire chiar și atunci când afară sunt temperaturi foarte scăzute de până la -20. Mai mult decât atat, unitățile au capacitatea de a asigura functia de racire si sub -15 grade Celsius, functionand astfel în orice condiții de mediu exterior.
Generatorul de Ioni Cold Plasma
Aparatele de aer conditionat Skyworth pentru spatii rezidentiale sunt echipate cu un Generator de ioni Cold Plasma, un dispozitiv care utilizeaza tensiunea electrica pentru a ioniza moleculele de aer. Astfel, se obtine purificarea aerului, prin atragerea de catre electrozi a particulelor de praf si a altor impuritati din aerul din incapere. In plus, este stiut faptul ca aerul imbogatit cu ioni negativi contribuie la asigurarea unei stari de bine si relaxare.
Control WiFi
Grupul Skyworth, cunoscut pentru experiența sa deosebita în domeniul multimedia și tehnologie, își focalizeaza toată atenția în îmbunatațirea controlului utilizatorilor. Seria Delfin vine cu opțiunea WiFi control, permițându-vă controlul unității literalmente de oriunde din lume; tot ce va trebuie este o conexiune la Internet de pe telefonul mobil sau tabletă.
iFeel
Functia iFeel, functie standard pentru seriile Delfin, vine cu o tehnologie specială pentru monitorizarea temperaturii. In loc de a monitoriza temperatura preferată în poziția de instalare, aparatul de aer condiționat poate monitoriza temperatura la nivelul telecomenzii. Astfel, tinând telecomanda lângă dumneavoastră,vă veti puteți bucura de condițiile alese exact in locul in care sta.

Aer Conditionat SKYWORTH Standard Inverter 9.000 BTU , A++/A+, Filtru Generator de Ioni Negativi Cold Plasma, WIFI Ready
DE CE SKYWORTH DELFIN 9.000 BTU ? Iti ofera confort! Aparatul de aer conditionat..
1,709 Lei Fără TVA: 1,436 Lei
Aer Conditionat SKYWORTH Standard Inverter 12.000 BTU , A++/A+, Filtru Generator de Ioni Negativi Cold Plasma, WIFI Ready
DE CE SKYWORTH DELFIN 12.000 BTU ? Iti ofera confort! Aparatul de aer conditiona..
1,859 Lei Fără TVA: 1,562 Lei
Aer Conditionat SKYWORTH Premium Inverter 9.000 BTU , A++/A+, Filtru Generator de Ioni Negativi Cold Plasma, WIFI Ready
DE CE SKYWORTH DELFIN 9.000 BTU ? Iti ofera confort! Aparatul de aer conditionat..
1,802 Lei Fără TVA: 1,514 Lei
Aer Conditionat SKYWORTH Premium Inverter 12.000 BTU , A++/A+, Filtru Generator de Ioni Negativi Cold Plasma, WIFI Ready
DE CE SKYWORTH DELFIN 12.000 BTU ? Iti ofera confort! Aparatul de aer conditiona..
1,952 Lei Fără TVA: 1,640 Lei
Aer Conditionat SKYWORTH Premium Inverter 18.000 BTU , A++/A+, Filtru Generator de Ioni Negativi Cold Plasma, WIFI Ready
DE CE SKYWORTH DELFIN 18.000 BTU ? Iti ofera confort! Aparatul de aer conditiona..
3,201 Lei Fără TVA: 2,690 Lei
Aer Conditionat SKYWORTH Premium Inverter 24.000 BTU , A++/A+, Filtru Generator de Ioni Negativi Cold Plasma, WIFI Ready
DE CE SKYWORTH DELFIN 24.000 BTU ? Iti ofera confort! Aparatul de aer conditiona..
3,901 Lei Fără TVA: 3,278 Lei
Showing 1 to 6 of 12 (2 Pages)